Zoek je hulp?
Afdrukken

Hoe kan ik een nieuwe App installeren?

Met een App voeg je snel en eenvoudig extra functionaliteiten aan je webshop toe.
Afhankelijk van je abonnement zijn er verscheidene Apps beschikbaar. Klik hier voor een compleet overzicht.

Nieuwe App installeren

Geef ons per e-mail (support@sneleenwebshop.nl) of het contactformulier door welke App(s) je wilt laten installeren voor je webshop.

Hierna zullen we de App voor je installeren en instellen. Indien de App door een van onze partners wordt aangeboden dien je eerst een abonnement bij onze partner af te sluiten. We zullen je hierover informeren (dit staat ook vermeld bij de pagina van de desbetreffende App).

Een App krijgt dezelfde abonnementsduur als je afgesloten abonnement. Heb je een jaarabonnement dan wordt de App voor de resterende duur van het jaarabonnement afgesloten. Bij een maandabonnement zal de App ieder maand verlengd worden.

Een App wordt automatisch gelijktijdig met je abonnement verlengd.

Inhoudsopgave